Telefon: (85) 733 34 62     e-mail: biuro@bajecznefototapety.pl
Wyszukaj zdjęcie

Opinie Klientów BajeczneFototapety.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Klientów BajeczneFototapety.pl

Dodaj opinię

Opinie Klientów

Fototapeta, którą zamówiłam jest dokładnie taka, jaka była na zdjęciu. Kolory są żywe i nasycone, jakość bardzo dobra, zamówiła fototapetę na płótnie z laminatem. Sklep jest godny polecenia. Jestem bardzo zadowolona.
Autor: Marlena Toczydłowska
Dodano: 2019-03-04
Dziękuję bardzo za zrealizowanie zamówienia w ekspresowym tempie :) Wszystko jest tak, jak trzeba, fototapeta wygląda bardzo dobrze, a nawet lepiej niż tego oczekiwałam :)
Autor: Barbara Falkowska
Dodano: 2016-02-29
Fototapeta, którą otrzymałam jest niesamowita. Wspaniałe odwzorowanie szczegółów i kolorów. Jakość materiału również jest wysokiej klasy. Podziękowanie rzetelnej obsłudze klienta
Autor: Tamara Gilon
Dodano: 2016-01-19
Obraz otrzymałem i jestem MEGA zadowolony. Wiem, że jakość zdjęcia nie była najlepsza, ale widzę, że fachowiec od poprawki zdjęć wykonał dobra robotę :) Na obrazie wszystko wygląda perfekcyjnie! Jakość samego obrazu jest super! Polecam wszystkim!
Autor: Kamil Okoński
Dodano: 2016-01-08
Wczoraj dotarło do mnie zamówienie. Ekspresowa wysyłka plus świetna jakość fototapety sprawiły, że wystawiam Państwu najlepszą z najlepszych ocenę. Jestem bardzo zadowolony. Tapeta wygląda super, jest mocna i gruba. Ogromny pozytyw za szybkość, jakość i przemiłą i konkretną obsługę klienta. Będę polecać.
Autor: Karol Łysy
Dodano: 2015-11-27
Fototapeta od Państwa dotarła w nienagannym stanie i całkiem szybko. Jestem zachwycona jej jakością, wszystkie szczegóły ze zdjęcia są zachowane mimo dużego rozmiaru fototapety, kolory odwzorowane, łatwo się ją nakleiło, nie rozciągała się w rękach. Bardzo polecam :)
Autor: Dominika Klepacka
Dodano: 2015-11-26
Ślicznie wykonany obraz. Polecam ten sklep i z pewnością skorzystam jeszcze nie raz z jego oferty :)
Autor: Renata Giełdzińska
Dodano: 2015-11-10
Fototapeta, którą zamówiłam jest genialna! Jeszcze tak wyraźnego i szczegółowego wydruku w tak dużym formacie nigdzie nie widziałam. Kolory również odwzorowane w 100%. Rewelacja!
Autor: Karolina Niewiadomska
Dodano: 2015-11-08